![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
ADMİN
|
Umut nihayet albümünü çıkarıyor. Müzisyen bir arkadaşınızın olması iyidir. Hele birde aynı lisede okumuşsanız dersleri ekince zevki çıkar. [img]images/smilies/biggrin.gif" border="0" alt="" title="Biggrin" class="inlineimg" /> Umutu izmirde olmadığım için 2003 den beri görmüyorum ama telefondan öğrendim cuma günü yeni albümleri çıkıyor. Altta yazanları google araması ile (ç)alıntı yaptım. Mor yazma ve mevsimler geçerkeni dinlemeyi unutmayın. http://www.myspace.com/umutkayaorg Alternatif “Alaturka” Rock Grubu olarak duyurduğumuz Detone'nin ismi umut kaya olarak değiştirilmiştir. , 5 Aralıkta çıkacak albümü Umut Kaya ismiyle isteğiniz.Grubun sadece ismi değişmiş olup albüm içeriğinde hiçbir değişiklik yapılmamıştır. “O rakı şişesine bi’ balık olsam Şişenin en dibine sen hapis olsan Mezedir yıllarımız, afiyet olsun Dibini görmeyen de senin gibi olsun” Alternatif “Alaturka” albümü, Aralık ayında ilk albümüyle felekten günler çalacak. İzmirli grubun Taşoda Müzik Yapım etiketiyle çıkacak albümünün çıkış parçası Mor Yazma, Kasım ayı itibariyle müzik kanallarında yayınlanmaya başlıyor. Umut Kaya'nın, aynı adı taşıyan albümünde toplam 10 parça bulunuyor. Söz ve bestelerin tamamında grubun solisti Umut Kaya’nın imzası var. Albüm, yakın bir dostun rakı masasında içini döktüğü hissini verirken; dinamizmini ise son şarkıya kadar koruyor. grup 2001 yılında İzmir’de kuruldu. İzmir’de Türkçe canlı müzik geleneğini başlatan grup kısa zamanda hem cover, hem de kendi parçalarıyla ün kazandı. 2007’de gerçekleşen 12. Roxy Müzik Günleri’nde özel ödüle layık görüldü. Yaban Gülü dizisinin 13. bölümünde canlı performans sergiledi. Ayrıca, grubun solisti Umut’un, Benim Annem Bir Melek dizisinin jenerik müziğinde imzası bulunmakta. 5 Aralık 2008'de çıkacak albümündeki alternatif alaturka rock parçalarının samimiyeti ve sıcaklığıyla, gönüllerde hızlı bir şekilde yer edinecek. Umut Kaya: Vokal, gitar Targan Berk Türe: Gitar Galipcan Altınkaya : Bas gitar Serkan Çalar: Davul |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|