![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
ADMİN
|
1 yıl önce Avrupa Müzik ile anlaşan ve prodüktörü Deniz Erdem ile titizlikle hazırladıkları bir repertuar çalışmasının ardında stüdyoya giren Ebru Yaşar albümünü tamamladı. Ebru Yaşar hem albümde yer alan şarkıları hem de yeni imajı ile hayranlarına çok özel sürprizler hazırladı. Yaptığı albümlerle müzik piyasasında fırtınalar estiren son 5 yılda albüm satışlarıyla zirveden inmeyen İsmail YK, Arabesk Fantazi müziğin en güçlü bayan yorumcularından Ebru Yaşar'a "Seviyorum Seni" isimli yeni şarkısını verdi ve bu şarkıya sanatçıyla birlikte düet yaparak destek oldu. Ebru Yaşar yeni albümüyle çok iddialı "Albüm çok güzel oldu. Prodüktörüm Deniz Erdem ile repertuar çalışmalarım sırasında repertuarımı gören İsmail YK bir sürpriz yaparak "Seviyorum Seni" şarkısını yazıp besteleyerek bana destek oldu. Şarkıyı bana verdiğinde benimle birlikte düet yapacağını düşünmemiştim ve bu düet fikri ortaya çıktığında çok heyecanlandım. Sonuçta çok güzel oldu, şarkımı herkese dinletiyorum ve aldığım tepkiler çok güzel" dedi. Piyasaya çıkmadan yoğun talep alan albüm durağan müzik sektörünü şimdiden canlandırdı. Albüm önümüzdeki hafta Avrupa Müzik markası ile müzik marketlerdeki yerini alacak. Tracklist 01 - Seviyorum Seni 02 - Eğer 03 - Yalan 04 - Alkışlıyorum 05 - Çok İyi Gördüm 06 - Ateşim var Külüm Yok 07 - Kararsızım 08 - İçime Çeke Çeke 09 - Ölesim Geldi (Evlendi) 10 - Seviyorum Seni (Karaoke) Yayın Tarihi : Avrupa Müzik 28.11.2008'de Çıkacak Diyor. Esen Shop 01.12.2008'de Çıkacak Diyor. Seviyorum Seni Şarkı Sözü Aklıma gelir birden Hiç beklemediğim bir anda aniden Anılar kopmaz benden Beni ağlatan onlar anılar zaten Sımsıkı sarılmalar sımsıcak bakışmalar Her yerde hayalin var Söyle senden nasıl bu can kopsun yar Seviyorum her şeyim sensin Vazgeçemem beni sen bilirsın Seviyorum neden mi dersin Senden başka sevilecek biri mi var Ağlarım birden gözlerim doluyor aniden Yüreğimde sızı, kalbimde bin acı özlemekten Sen benim canımsın, Hasretim aşkımsın Her yerde hayalin var Dinmeyen acım yaramsın Seviyorum her şeyim sensin Vazgeçemem beni sen bilirsin Seviyorum neden mi dersin Senden başka sevilecek biri mi var şiir Kim bilir ne hallerdesin Kim bilir hangi köşe bucak bir yerdesin Yalvarsam koşup yanıma gelir misin? Beni eskisi gibi sever misin? Pişmanlığımı görüp, gözlerime bakıp afeder misin? Sensiz bir ölü gibiyim gülüm desem Döner misin? Döner misin! Seviyorum her şeyim sensin Vazgeçemem beni sen bilirsin Seviyorum neden mi dersin Senden başka sevilecek biri mi var ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------- ![]() Kaynak : Avrupa Müzik & EsenShop |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|