![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
ADMİN
|
iyi geceler dilerim... Ben Özcan Kizil'in Menajer'i Ertan AKTAŞ. Uzun bir aradan sonra, Özcan Kizil Ve Aykut ilter in albumunu sizlerede tanitmak istiyorum. Aykut ilter in albumu 12 şarkıyla sevenleriyle buluşacaktır... albümün ismi >> Aykut ilter - ESKİ DEFTER' dir... Albumde özcan kızıl'ın Kucuk Hirsizim Sarkisida mevcuttur. albümün içeriği şöyledir... 1-elveda diyeceksin 2-beyoğlu 3-gelme 4-eski defter 5-öğrendim 6-açık açık 7-küçük hırsızım 8-zalim 9-öyle kalacağım 10-tenezzül 11-of line (dj zuzu) 12-öğrendim remix ilk klip olarak beyoğlu belediyesi sponsorluğunda beyoğlu şarkına klip çekilmiştir... ve pazartesinden itibaren tüm müzik kanallarında yayına verilecektir. Aykut ilteR 'in yeni albümü "ESKİ DEFTER-KÜÇÜK HIRISIZIM" SİZLERLE... TÜM D&R MÜZİK MARKETLERDE BULABİLİRSİNİZ... ISRARLA İSTEYİNİZ... [img]images/smilies/smile.gif" border="0" alt="" title="Smile" class="inlineimg" />[img]images/smilies/smile.gif" border="0" alt="" title="Smile" class="inlineimg" />[img]images/smilies/smile.gif" border="0" alt="" title="Smile" class="inlineimg" /> http://www.tanemweb.com/banner.html web siteniz için bannerlerimiz... saygılar Ertan AKTAŞ... Reklam koordinatörü ![]() |
|
|
|