![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
ADMİN
|
Arkadaşlar Çamur'un yeni Albümü hakkında bildiklerimi ve bilmediklerimi paylaşcam. Yazdıklarım haricinde bi bilgisi olan varsa bu topic altında bilgilendirilirsek sevinirim. Ne demiş ünlü filozof aristoares : bilelim, bilgilendirelim [img]images/smilies/smile.gif" border="0" alt="" title="Smile" class="inlineimg" /> Bu arada topice giripte umutlu bi şeyler olduğunu sanan arkadaşlar da varsa umutlarını fıslattığım için üzgünüm, affedin [img]images/smilies/biggrin.gif" border="0" alt="" title="Biggrin" class="inlineimg" /> Bildiklerim: 1.2008 de Timsahın Gözyaşları diye albümü çıkcakmış. Kendi sitesinde bu yazı takıldı kaldı. 2. İnternette epey bi dolaşan bi bilgiye göre grubun vokalist'i ve nerdeyse herşeyi "Murat Ak" ın gruptan ayrıldı diye söyleniyor ki bu büyük bi ihtimal doğrudur. Yoksa bu kadar yaygara olmazdı. 3. Ayrılamıyoruz Meliha'yla [img]images/smilies/biggrin.gif" border="0" alt="" title="Biggrin" class="inlineimg" />[img]images/smilies/biggrin.gif" border="0" alt="" title="Biggrin" class="inlineimg" /> (şaka bi yana bu şarkısın mp3ünü biri bana upload ederse sevinirim, tabi youtubedaki kıytırık şeyi bende mp3 e çevirdim ama daha sağlamı daha iyi olur) Bilmediklerim: 1. Çamur albümü aşağı yukarı (ay olarak) çıkcağı tarihi bilen var mı.. 2. "Murat Ak" solo albüm çıkarcakmış. Ama ne zaman? tam olarak doğrumu? belli değil... Not: Arkadaşlar internette baya bi gezindim bu konu hakkında. Genelde çok sağlam bi bilgi yok. Gruba yakın olan ve gerçekten sağlam bilgilere sahip olan bi arkadaş varsa filozofun 2. kelimesini hatırlatır, şimdiden teşekkürlerimi sunarım [img]images/smilies/biggrin.gif" border="0" alt="" title="Biggrin" class="inlineimg" />[img]images/smilies/biggrin.gif" border="0" alt="" title="Biggrin" class="inlineimg" /> |
|
|
|